به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی کرمان؛ محمود وفايي مدیرکل میراث فرهنگی این اداره کل در جلسه هم انديشي با نماينده هاي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان در شهرستانها افزود : بايد ظرفيت هاي موجود در استان را شناسايي كرد و با هدف گذاري، برنامه ريزي و توان اجرايي بالا آنها را به منصه ظهور گذاشت و به اين وسيله اميد به آينده اي بهتر را در مردم تقويت كرد.
وي اظهار داشت: بايد شرايط پسا تحريم را مد نظر قرار داد تا بتوان فعاليت هاي موثري در حوزه هاي مختلف سازمان انجام داد.
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان كرمان ،افزود: نمايندگان شهرستانها بايد سياست هايي را مد نظر گرفته و با همدلي و همراهي مديران شهرستانها اعم از ائمه جمعه ، فرمانداران ، شهرداران ، بخشداران ، دهياران و... اين سياست ها را دنبال كنند و جايگاه نمايندگان را در شهرستان ارتقاء دهند.
وفايي به جلب مشارکت و آگاه سازی مردم در خصوص مرمت آثار تاريخي استان اشاره كرد و بيان داشت: استان كرمان داراي آثار تاريخي فراواني است که هر یک از آنها پتانسیل جذب گردشگر را دارند كه در صورت آگاهي بخشيدن و جلب مشاركت مردم مي توانيم قدم بسیار مهمی برای حفظ و نجات آنها برداريم.
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كرمان به واگذاري اماكن تاريخي واجد شرايط به سرمايه گذاران و جلب مشاركت مالكان در جهت سود آوري اين اماكن در ادامه گفت: نیاز است تا ارزش این بناها را نزد مردم بالا برده شود تا مالکان متوجه شوند که چه ساختمان های ارزشمندی را در اختیار دارند تا به بهترين وجه از آنها استفاده شود.
وي اظهار داشت: در صورتي كه به اماكن تاريخي کاربری مناسب داده شود در عین حال هم از لحاظ اقتصادی سود آور شده اند و هم در حفظ اين اماكن قدمي برداشته شده است.
وفايي با اشاره به اينكه بودجه دولت به اندازه ای نیست که قادر به خریداری، مرمت و احیاء تمام بناهای تاریخی باشد، افزود: آگاه سازی مالکان و مشارکت مردم به عنوان سرمایه گذار بهترین راه کار در این بخش به شمار می رود.
انتهای پیام/